zondag 4 december 2011

Zondagsrust

thuis
Het is zondag vandaag. Een dag van rust. In de morgen naar de kerk. Inmiddels zijn wij door de vakanties van  de afgelopen jaren in Australië, bekenden geworden in de kerk. Dus voor de dienst begint, zo hier en daar een praatje en een knuffel.
Contact is eenvoudig. Veel van de bezoekers van de kerk komen oorspronkelijk uit Nederland. Al wonen ze soms al 60 jaar in Australië, toch beheersen ze nog aardig de Nederlandse taal.
Nu kunnen wij ons ook wel verstaanbaar maken in de Engelse taal, dus zo’n probleem is het nu ook weer niet. Maar het is wel  komisch om half Nederlands en half Engels met elkaar te praten.
Na de dienst gaan Pieter zijn ouders en Hanny haar moeder (mijn zus) mee naar huis.
koffietijd
Speciaal voor Edwin, die vroeg hoe het  hier is, bekijk de foto maar.
Buiten in de zon koffiedrinken en daarna een lekker diner met een goed glas wijn, eveneens buiten.

aan tafel
Eerder meldde ik al over Pieter zijn huisdier. Nu bij nader onderzoek blijken het er zelfs twee te zijn. De eerder geplaatste lizard mist een deel van zijn staart. Deze is wel compleet en is ongeveer 30 cm lang. Op de dag ligt hij lekker in de zon op de stoep.
30 cm lizard
In de avond, bij altijd nog zo'n 20 graden een wandeling gemaakt door de Ninth Avenue, twe straten van huis af, om de kerstverlichting te bekijken.
Bijna maakte ik een vergelijking met het Utrechtse Zandpad, waar ook auto's langzaam rijden bij de rode lichtjes. Maar goed hier gaat het over iets anders, maar het heeft ook veel bekijks.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten