zondag 11 december 2011

Weekend


Een weekend in Perth, een speciale update voor Elly en Lida met familie foto’s.

Zaterdag op de bazaar van een kerk in de buurt geweest. Ook hier weer veel Australiërs van Nederlandse afkomst. En wat hoort daarbij ?

Natuurlijk de Hollandse croquetten en bitterballen. Vanzelfsprekend even geprobeerd of het echt Dutch Croquetten waren, en ik moet zeggen dat het heel aardig in de buurt kwam. Iets steviger en iets meer vlees dan bij Piet Patat in Maarssen.

Peter de MLA van deze buurt was niet in voor de markt, en hield zich voornamelijk bezig met praten, praten en praten. Riet en Jenny keken hun ogen uit naar alle kraampjes met zelf gemaakt spullen, kaarten, kleedjes, kettingen etc.

Toevallig kwamen we ook de zus van Cindy uit Nieuw Zeeland tegen. Haar belooft om een foto op de blog te zetten voor de familie in Nieuw Zeeland.
Lana, zus van Cindy van Garderen
Zaterdagmiddag kwam Brock bij opa en oma en hij mocht ook blijven slapen. Een lief ventje, lijkt in doen en laten een beetje op Luke.

Lichtjes kijken met opa
Begin van de avond met Brock langs de kerstlichtjes  in de buurt. Hij vond het prachtig.
Zondag mee naar de happy klappy kerk, waar Peter een cheque moest overhandigen. Was bijna te vergelijken met een concert, veel beamers, grote schermen, opzwepende muziek en handen in de lucht of klappen.
tekenen met water, samen met oma
Na de kerk nog even met oma spelen. Met natte kwasten tekenen op de grond.

Brock

Begin van de middag kwam Vanessa hem weer ophalen.

1 opmerking:

  1. Huib, helllluuuupp, niet een vogeltje op de foto. Ben je aan het afkicken? Maar ontzettend leuke familiefoto's, xxxLida

    BeantwoordenVerwijderen