maandag 7 november 2011

Verhuisd

Vliegveld, Devonport, Tasmanie
Afscheid genomen van Tasmanië en in het bijzonder van Elly en John. Om tien uur vloog Qantaslink ons vanaf Devonport naar Melbourne, Victoria,  Australië.  John vloog met ons mee, omdat hij een meeting had in Melbourne. Een uurtje later in Melbourne overgestapt op een vliegtuig naar Adelaide, waar we weer een uurtje later aankwamen. Australie is een erg groot land en vliegen is eigenlijk een normale bezigheid om van de ene grote stad naar de andere te komen.

huis Hanny en Pieter
South Australia zit in een andere tijdzone en dus de klok een half uurtje terug gezet. Hanny stond ons al op te wachten in de hal van het vliegveld.  Vervolgens de koffers van de band gepakt en in de auto naar huis. Dit keer is ons huis de woning van Hanny en Pieter in Adelaide.

Was wel even een omschakeling, van de rustige wegen in Tasmanië, naar de drukke wegen in Adelaide, een miljoenen stad. Even bijkomen met een kopje thee en vervolgens naar Warrina Homes , het huis waar mijn zus Joke nu woont. Joke ging met ons mee om de avond verder samen door te brengen.
zus Joke aan het breien
Voor het eten nog een wandeling gemaakt door de wijk met Riet, Hanny en Pieter, speciaal voor Lida om een foto te maken van een Lorikeet. Behalve vogels, zagen we ook prachtige bloemen tijdens de wandeling. Het was vandaag 28 graden in Adelaide, in de avond begon het te regenen.

Rainbow Lorikeet (speciaal voor Lida)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten