zondag 13 november 2011

Bijeneter

Bee-eater
maan
zon
Vanmorgen voor zonsopkomst buiten. Ik zag de maan aan de ene kant achter de bergen verdwijnen en de zon aan de andere kant boven de bergen opkomen.

De eerste bonus van de dag was een paartje bijeneters. Geweldig mooie vogeltjes, prachtig van kleur.

Na het ontbijt vroeg op pad, om voor het heetst van de dag, zo’n 35 graden, weer terug te zijn.

Vanmorgen liepen we de Mawson Valley walking trail. Een wandeling tussen en over de bergen van 8,5 kilometer. Het was een mooi uitgezette route. Volgens de gegevens makkelijk te doen, geen echt klauterwerk, maar toch wel omhoog en omlaag.
euro's
Een mooie wandeling en indrukwekkend om in zo’n omgeving, op en tussen de bergen te lopen. Als extraatje, voor het eerst tijdens deze vakantie de echte kangoeroes gezien.(euro’s genoemd)


Na de lunch en een rustpauze op weg naar de Bolla Bollana spring. Niet lopend, maar met de auto. Dacht even dat Hanny, Pieter de verkeerde weg op stuurde, maar het bleek toch te kloppen. Een weg is eigenlijk een te grote eer, voor het pad, waarover gereden werd. Deels door de rivierbedding en deels over bijna onbegaanbare paden. Maar Pieter is een goede chauffeur en met zijn 4wheel drive wist hij de kuilen aardig te ontwijken en bereikten we de spring.(bron)
Bolla Bollana spring

12-11-11 arkaroola

Geen opmerkingen:

Een reactie posten