donderdag 24 november 2011

Uitwaaien

Seagull
Een mooie zonnige dag met een temperatuur van even boven de 20 graden. Besloten om een strandwandeling te gaan maken aan de kust van Adelaide. Een flink stuk rijden vanaf huis, maar ja Adelaide is dan ook een hele grote, drukke stad.


Aan de kust is het minder druk. Of eigenlijk er lopen maar een paar mensen langs het strand hun hond uit te laten. Een schoolklas gebruikt het strand om te sporten. Verder is het strand voor ons.

Lekker uitwaaien in het zonnetje, en natuurlijk een blik op de waterlijn, opzoek naar de vogels. Behalve de zilvermeeuw, zijn er weinig vogels te bekennen.


Riet is druk opzoek naar schelpen. Dit keer niet om mee te nemen, maar om op de foto te zetten. Het meenemen van schelpen naar Nederland is zelfs verboden.

Als we het strand af lopen worden we nog gevolgd door een aantal zwaluwen, die we alle drie proberen op de foto vast te leggen. Maar die beesten vliegen te snel voor de camera.

Na deze flinke wandeling besloten om in het restaurant aan het strand een broodje met Dutch croquet te eten. En ik moet zeggen het zijn echte Hollandse croquetten.

De meeuwen zijn massaal bij het restaurant aanwezig en wat is er dan niet leuker om die beesten te voeren. Dus dit keer sta ik samen met mijn vriendjes op de foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten