vrijdag 4 november 2011

Thuis in Tasmanie


Vanmorgen voordat we vertrokken uit een zonnig Wynyard, eerst nog een wandeling gemaakt langs het strand. Lekker weer en volop zon.
Red-capped Plover
Langs het strand een klein steltlopertje. De eerste keer dat ik die hier zag en niet veel later was hij ook weer verdwenen omdat de honden-uitlaters ook langs de strandlijn hun hondjes moesten uitlaten. Maar goed er bleven nog genoeg vogels over, natuurlijk de meeuwen en de grote sterns, die er zo lekker eigenwijs uitzien met hun kuif. Daarnaast een pelikaan en de Jan van Gent die zo het water in dook.

Riet vermaakte zich ondertussen in het zonnetje met een boek en een bak koffie.
Na het boeltje bij elkaar gepakt te hebben op weg naar Ulverstone ons tijdelijke thuis basis. Een rit langs de kust en bij binnenkomst van Ulverstone was het niet moeilijk om thuis te komen. Het huis op de heuvel was al van verre zichtbaar.
Huis op de berg
De dag verder gebruikt om te internetten, te wassen en boodschappen te doen. Aan het eind van de dag was het huis weer vol. Drew en Karina waren er met de kinderen en ook Harry uit Adelaide was in huis. Harry is voor zijn werk over en verblijft ook bij Elly en John.
Luke
Luke, de oudste van de twee kleinkinderen weet mij wel te vinden. Hij zoekt een boekje op en ik mag hem dan voorlezen in mijn perfect engels.
Speciaal voor Lida nog een vogeltje.
Yellow-tailed Black-Cockatoo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten