dinsdag 29 november 2011

Puzzel


Maandagmorgen, het weekend is voorbij, en het is weer tijd om de auto te pakken,  om op weg te gaan richting Adelaide.

Tijdens de boottocht op de Murray, lukte het niet om de puzzel af te krijgen. Dit keer was de puzzel ( op een vermist stukje na) compleet,  voordat die weer terug ging in de doos.
Kangeroo Island

Onderweg nog een paar look-outs bekeken. Maar de dames vonden dat ik daar te veel tijd voor nam.

De boot vertrekt op Kangeroo Island vanuit  Pennishaw. In Pennishaw is ook een kolonie Pinguïns, maar die laten zich overdag niet zien, omdat ze dan aan het vissen zijn in de zee. Dus dit keer moeten we het doen met de bordjes. Kennelijk zijn er twee soorten pinguïns,  gezien de bordjes.

Van al die bordjes maak ik nog wel een keer een apart blogje.

De boot, die aankwam was overvol met vakantiegangers en toeristen, die voor een weekje naar het eiland komen.
Vol bewondering gekeken hoe onze boot werd volgeladen met auto’s. De  grote voertuigen moesten achteruit de boot op. Moet er niet aan denken om met een grote camper achteruit de boot op te rijden. Waarschijnlijk had ik dan de sleutels uit handen gegeven.
Cape Jervis
Een rustige overtocht naar haven Cape Jervis, het vaste land van Australië.  Via een detour, door de heuvels van Adelaide en de Barossa Valley. Schitterend gebied, maar vanaf de achterbank niet te fotograferen. Dus geloof me dat het daar echt mooi is.

zus Joke
Onderweg een hapje gegeten en Joke weer thuis gebracht in de Warina home. De kerstboom was inmiddels opgetuigd in de hal.

Kerst Wairna Home
Nu vieren ze in Australië geen Sinter Klaas. Sinter Klaas heeft genoeg werk in Nederland en kan dit grote land er niet bij hebben. Dus Santa Claus komt hier in  november al in beeld.
In de avond een extra repetitie met Pieter zijn koor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten