dinsdag 1 november 2011

Vergane glorie

Mistig
Soms maak je een verkeerde keuze. Gisteren van een prachtig huisje, nu in een basic cabin. Met een oude TV en een straalkacheltje om de hut warm te houden. Het dorpje Queenstown, gelegen tussen de bergen is een oud mijnstadje en nu vergane glorie.

Boomvaren

Dus vandaag maar eens wezen kijken in Strahan een plaats aan de kust. We zijn er al eerder geweest met Elly en John. Een mooie plaats. Daar een wandeling door het bos gemaakt. Op het programma stond ook nog een wandeling langs de kustlijn, maar het regende weer.
We zijn nog gestopt bij een look out, maar er viel weinig te looken. De bergen waren verdwenen in de wolken.
Terug via Zeehan, ook een oud mijn(zilver)stadje. De gebouwen zien er nog mooi uit, maar de stad is bijna verlaten . Winkels gesloten tijdens de winter, see you in november. Gelukkig was er nog één koffietent open voor een heerlijke kop longblack. Op de terugweg kwamen we een afslag tegen richting een lake. Ik wilde even kijken waar die naar toe ging. Maar de pech in de bergen is, dat er geen afslagen zijn en ook bijna geen mogelijkheid om te keren. Betekende gewoon doorrijden en dezelfde weg weer terug na een flink aantal kilometers.
Green Rosella ( speciaal voor Lida)
De bonus van de dag, het was een uurtje droog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten