vrijdag 3 oktober 2014

Ook wilde dieren, maar dan anders.

Zoo Dubbo 
Vanmorgen vroeg, zondag 28 september 2014 een stuk met Hanny opgewandeld langs de rivier in Dubbo. Een stuk, omdat Hanny graag wil doorlopen en ik graag wil lopen en foto’s maken. Na het frisse Lamington National Park, nu weer volop zon. De korte broek kan weer uit de koffer komen. Vandaag nog niet, even wennen aan de warmte.
Na het ontbijt met verse croissants op naar de dierentuin.

Lopen, fietsen en autorijden, als kan en mag
Een beetje een afwijkende dierentuin. Je mag er in met je eigen auto, Je kan een fiets huren of gewoon gaan lopen. De totale afstand is zo’n vijf kilometer om alles te zien. De dieren hebben een behoorlijke vrijheid. Vandaar de loop/fiets/rij afstand om alle dieren te kunnen zien.
Vreemd om alles zo door elkaar langs de weg te zien gaan. Zelf vind ik het geen veilige combinatie, kleine kinderen op fietsjes en daarnaast de auto’s tot grote campers toe. Maar het blijkt allemaal te kunnen. Bij ieder diersoort is een parkeerplaats voor de auto’s.

zie je niet


Wij gaan lopen en komen zo alle dieren tegen. De grote lens op de camera. Vanzelfsprekend nemen, dat wat vliegt ook nog even mee. Leuk om andere dieren ook eens op de foto te zetten. Zal wel een blog van komen.


Smile, ze zet me op de foto


Struisvogel versu Emu
Europa - Australie


Koala

ook wild
Tussen de middag een lunch in de Zoo en pas halverwege de middag verlaten we de dierentuin. Was leuk. Nog even boodschappen doen. Morgen vertrekken we weer verder richting Adelaide.

eet smakelijk

blue tongue lizzard

Superb Fairy-wren (vrouw)

Superb Fairy-wren

Red-rumped Parrot (vrouw)

Red-rumped Parrot (man)

kunst

Als laatste de olifant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten