maandag 2 mei 2011

Spunky en Spyro

Spyro
Matthijs en Marjolein zijn met de kinderen op vakantie naar Italië, samen met Marjolein haar ouders. Bijna vanzelfsprekend mogen opa en oma dan voor de dieren zorgen. Dus de honden werden voor het weekend gedropt bij ons thuis.
Spunky, een kleine Jack Russel en Spyro, een Welsh Corgi.
Gelukkig kennen de honden ons en kennen wij de honden, maar goed die poepmachines moeten wel regelmatig naar buiten. Dus extra vroeg op voor de eerste ronde. Door de dag nog een paar keertjes en laat op de avond de eind ronde. Verder liggen ze grotendeels uitgeteld in de kamer.
Spunky
Vanmorgen liet Spunky het afweten, hij wilde niet eten en zelfs niet naar buiten. Later op de ochtend trok hij toch bij en ging alsnog zijn ronde doen. Ja, je maakt je dan toch even zorgen. Eind van de week staan de kleinkinderen weer voor de deur en de bedoeling is om de beesten weer gezonde af te leveren.
De kat is thuis gebleven en moet natuurlijk ook gevoerd worden, evenals de cavia’s en de vissen in het aquarium. Als we er dan toch zijn, krijgen de plantjes ook maar wat water en kunnen we net zo goed de container even aan de weg zetten. Ofwel we zijn er maar druk mee.
(en eigenlijk heb ik niets met honden, maar dat terzijde)

2 opmerkingen: