zondag 5 juni 2011

Nieuwsbrief Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior

Website www.politiekoren.nl

Tot taak van de secretaris van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior hoort het, dat de zangers, dirigent en pianiste op tijd geïnformeerd worden.
Al jaren mag ik dit doen door middel van een Nieuwsbrief, die in normale omstandigheden zo’n één keer per maand verschijnt. Dit jaar zijn we bezig met de 17e jaargang.
In de Nieuwsbrief worden de bijzonderheden met betrekking tot koor en leden opgenomen en een terugblik gegeven op de gegeven concerten, al dan niet ondersteunt met foto’s. Vandaar dat ik dan ook bijna altijd de camera bij me heb om de zaken vast te leggen.
In Nieuwsbrief nr.6 wordt onder meer aandacht besteed aan de 4 mei herdenking, de zondagavondzangdienst in Vleuten en de koninklijke onderscheiding van Jan Schoenmaker.
Daarnaast staan als vast onderwerp de geplande concerten in de brief.
De Nieuwsbrief wordt per mail verzonden, slechts twee zangers beschikken niet over een computer en krijgen deze dan ook op schrift aangereikt.
Aan het einde van het jaar worden de Nieuwsbrieven samengevoegd en op onderwerp gerangschikt en aangevuld met extra foto’s van zangers en koor. Het geheel vormt dan het jaarverslag.
De Nieuwsbrieven worden ook opgenomen op de site www.politiekoren.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten