dinsdag 23 december 2014

Het was een lust om naar het politiekoor te luisteren

Bartholomeetje
Als afsluiting van ons optreden in het Bartholomeus Gasthuis te Utrecht, werden we bedankt door een lid van de activiteitencommissie met de opmerking “Het was een lust om te luisteren naar dit geweldige politiekoor en wat we zeer op prijs stelden waren de vele Nederlandstalige kerstliederen die gezongen werden. “


Een mooier compliment kun je na negen kerstconcerten niet krijgen. Al vele jaren zijn we met de kerst, als Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior, te gast in het Bartholomeetje om daar de kerstgedachte te brengen door middel van een concert.


Een bewoonster die ons bedankte, dacht dat we het komende jaar zouden stoppen met optredens. Ze was blij verrast dat we ook volgend jaar met de kerst weer op- en voor het podium staan.
Het podium was net  niet groot genoeg om alle zangers een plaatsje te geven. Marjan had weer een mooi vleugel en Michel wist na negen concerten wel, welke maat hij moest slaan.


Overigens het laatste concert was net zo mooi als het eerste concert. Een knappe prestatie van de zangers van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior.

Anouk tussen de mannen
Anouk, kleindochter van Wim den Hartog wilde graag tussen de politiemannen op de foto.

De kerst kan nu ook voor de zangers  van het politiekoor beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten