maandag 15 december 2014

Zingen in het hofje

Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior - de Biltse Hof
Ergens in Bilthoven is een groot terrein van Berg en Bos. Op dit terrein staan meerdere (te)huizen en één van die tehuizen draagt de naam de Biltse Hof.

De Biltse Hof
De zangers van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior rijden er bijna blindelings naar toe. Het politiekoor is geliefd op het Hof. Behalve in de kerstperiode komen we daar ook weleens op een doordeweekse dag daar zingen.

De december maand is de Kerst maand en zingen we bijna dagelijks wel ergens over de geboorte van het Kindje. Het is weleens gebeurd dat we vanwege de sneeuwval en gladheid een kerstconcert moesten afzeggen. In 2014 zal dat niet gebeuren en ook vandaag op weg naar de Biltse Hof was de lucht grijs en viel er wat regen.

De rollator stond bij de ingang, maar gezien de kerst optuiging niet klaar voor gebruik.

Door ziekte en werk moesten enkele zangers verstek laten gaan, maar Excelsior stond toch nog met een mooi koor op de planken.In tegenstelling tot gisteren nu een kleine ruimte met gordijnen. Ondanks dat het zwaarder zong, werd er met veel plezier een mooi concert neergezet.

Tot slot het " Ere Zij God" een deel van het koor zingt mee van uit de zaal
De bewoners en hun familie waren enthousiast over het optreden van het koor en ook hier wil men ons graag volgend jaar weer terug zien. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten