zondag 14 december 2014

De PROMS van Jan Slagter.

MAX Proms 2014
Komend jaar bestaat ons, Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior VIJFENTACHTIG jaar.
Toevallig bestaat de Politie Bigband PRO-Motion uit Amersfoort ook vijfentachtigjaar. Samen behoren we, met het Politie Muziekgezelschap Excelsior uit Hilversum tot de politie Eenheid Midden Nederland.
Bij zo’n jubileumjaar hoort een feestje, hoe dit zich verder vorm zal geven, is nog een onderwerp voor een aantal besprekingen
.
Heel voorzichtig is er al uitgekeken naar locaties.
En de Jaarbeurs in Utrecht zou zo’n locatie kunnen worden. Vandaar, mede dankzij vrijkaarten van Natuurmonumenten een bezoek gebracht aan het PROMS concert van omroep MAX.
Als toehoorder, maar tevens om eens kritisch te kijken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden voor een optreden van een politiekoor.


7000 zitplaatsen
In hoeverre is zo’n Jaarbeurs geschikt ? Voor de PROMS met zo’n zevenduizend bezoekers een uitstekende locatie. Zelf zou ik het geluid soms wat willen terugdraaien, maar in ieder geval is er goed zicht op het podium en is het ondanks dat het een grote hal is, sfeervol aangekleed en heerst er een gezellige stemming..
Jan Slagter, vergeet niet je telefoon na afloop weer aan te zetten.
Ook leuk om zo’n show eens mee te maken. Voor de pauze opname voor de kerst en na de pauze opname voor de jaarwisseling.

Kerst met " Abba "
De opgedane ervaringen waren de moeite waard om mee te nemen naar een volgend overleg.

Oudjaar met "Abba"
O ja, voor de liefhebbers. De artiesten van de avond waren :

Metropole orkest,
Chico & the Gypsie,
Jan Keizer en Anny Schilder,
The New London Chorale,
The Show – A Tribute To Abba
( de foto's zijn gemaakt met een pocket camera)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten