zondag 2 oktober 2011

80 jaar

Opa met Rik
Hoera, vandaag is mijn oudste broer Ad TACHTIG jaar.
Als jongste van de tien, is het vanzelfsprekend dat je oudere broers en zussen hebt. Mijn oudste zus is inmiddels 83 en mijn oudste broer is vandaag dus 80 jaar oud geworden.Gisteren hebben we dit feest gevierd, als familie, in Werkendam met een etentje.
Toen zijn vrouw Adri 80 werd en dit vierde met een etentje, kwam hij met het idee, dat de volgende dit ook moest doen. En laat hij nu zelf toevallig de eerstvolgende zijn die 80 werd.

Nu was de familie wel enigszins beperkt, omdat Lida vorige week een nieuwe knie gekregen heeft, en Johan deze week een nieuwe heup. Daarnaast zijn Leen en Emmy in Australiƫ op vakantie en is Dik druk in Zuid Afrika. Ook zoon Dick en Irene zijn op vakantie in Indonesie. Maar goed de rest was aanwezig.
Eerst zus Anneke opgehaald in Zeist, waar kleindochter Elma haar verjaardag vierde en vervolgens naar Houten om zus Jenny op te halen.
Op het terras van de Waterman
In Werkendam was het evenals in de rest van Nederland een zomerse dag, dus binnen verruild voor het terras, om daar te toosten op de tachtig jarige.


Daarna genoten van een goed warm- en koud buffet, met natuurlijk ijs toe. De serveester maakt de fout door te vragen of meneer en mevrouw De Rooij het buffet wilden openen. Direct stonden er natuurlijk meer op.
Als traktatie bij de koffie had kleindochter Iris, als verrassing, versierde cakejes gemaakt.
Iris
Op de terugweg de zussen weer thuis afgeleverd en via een omweg naar huis gereden. Werkzaamheden aan de A2 en Zuilense Ring, zoals gebruikelijk in een weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten