zaterdag 22 oktober 2011

Dolen in het doolhof D.U. (4)

Tasmazia & Mount Roland
Vanmorgen vroeg, voor het zaterdag ontbijt, in het zonnetje en met de camera op pad langs de rivier. Een geweldige plaats om vogels te spotten. Inmiddels al bijna 40 verschillende soorten op de foto gezet. De bonus van vandaag was de Superb Fairy-wren, een mooi blauw vogeltje.

Op de zaterdag maakt Elly een speciaal ontbijt, gebakken spek en eieren op getoast brood. Natuurlijk met thee en orange juice. Niet gezond voor iedere dag, maar wel lekker.

In de middag met de familie, behalve Drew die een cricketwedstrijd moest spelen (en verloor), maar met Ben die in de ochtend was aankomen vliegen, richting Tasmazia, op ongeveer 60 kilometer van Ulverstone. De weg er naar toe is schitterend door de heuvels en langs de groene weilanden.
Tasmazia heeft werelds grootste doolhof. Zou best kunnen, we hebben enkele uurtjes moeten lopen voordat we de uitgang hadden gevonden. Het doolhof is opgeluisterd met op ieder doodlopend stuk een vrolijke tekst of spreuk. Verder zijn er tussendoor een paar gekke huisjes neergezet.
Luke, Yolande, Joel, John, Karina, Elly, Ben, Riet
Vanaf Tasmazia een prachtig uitzicht op Mount Roland. Op de terugweg een echte toeristische route, dwars door de bergen. Tasmaniƫ is echt een mooi land.

Joel in doolhof
Vanavond met Karina en Drew (en kinderen) en Yolande en Ben uit eten geweest.
Kortom het was weer een wel bestede dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten