vrijdag 7 oktober 2011

Pret echo


Vandaag een pret echo. Net zoals voor de geboorte van Julia ook nu een sessie. Even in de buik van Annemarie kijken hoe HET er uit ziet. Het blijft bij een HET, omdat Annemarie en Edwin het toch wel een beetje spannend willen houden. Dus er werd tijdens het scannen zodanig gemanoeuvreerd, dat, dat net niet in beeld kwam.
Ook Julia was er bij en ze krijgt geen broertje of zusje, maar mama krijgt een baby. Overigens mag die wel in haar bedje slapen, omdat ze zelf een nieuw bed krijgt. Verder had Julia meer interesse voor een pop en ander speelgoed dat in de kamer aanwezig was.

Met veel enthousiasme liet Govi Hoskam, die de apparatuur bediende, alle verrichtingen zien van HET. (Volgens het beeldscherm 26 weken en 6 dagen oud).Prachtig om te zien dat alles ( nou ja op dat kleine stukje wat niet in beeld gebracht werd) er op en aan zit. Mooie vingertjes en voetjes. Zelfs het mondje ging af en toe open en als ik het goed zag, werd er een middelvinger opgestoken.
Speciaal is natuurlijk als er dieper ingezoomd wordt en je daardoor zelfs in het hart kan kijken en de vierkamertjes ziet kloppen. Indrukwekkend. Toch een echt wonder om het zo te zien groeien.

Nog een mooie foto van Julia, over een paar maandjes kan ik zelf foto’s maken van …..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten