donderdag 21 juli 2011

Poppen

Jenny en Riet met een Lara pop
Met Jenny uit Australiƫ op jacht geweest naar twee poppen voor haar tweeling kleinkinderen. Het liefst harde poppen met lang haar, die ook mee kunnen in bad.
De hele week op pad geweest. Zo’n beetje alle speelgoedzaken bezocht, Bart Smit, Toys XXL, en andere zaken in Maarssen en omgeving. Internet afgezocht en jawel, mogelijk bij een botenbedrijf aan de Scheendijk in Breukelen deed men via internet ook iets aan poppen via internet. Een leuk tijdverdrijf, vertelde ze ons, in de wintertijd als de boten op het droge liggen. Maar goed de zaken liepen goed en zelfs in de zomertijd werden er poppen verkocht. Maar de topdrukte lag toch wel rond de kerstdagen.
We mochten rondsnuffelen in het magazijn en vonden twee poppen die redelijk aan de eisen voldeden. Nog even de vraag of het Lara of Emma zou worden. Het werd tweemaal Lara. Thuis de poppen uit de verpakking gehaald. Het moet wel mee in de koffer naar Down Under.
Wat zullen de meisjes blij zijn met zo’n mooie pop. Zal nog wel even duren voordat oma de tweeling ziet. Oma woont in Perth en de meisjes in Geelong, een paar duizend kilometer verderop dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten