donderdag 17 december 2015

Een vleugel op poten

Marjan achter de vleugel
De laatste maanden regelmatig een bezoek gebracht  aan het Zorgcentrum Geinse Hof omdat mijn zus, na een flinke val met de fiets daar aan het revalideren was. Inmiddels is ze gelukkig thuis en gaat het goed met haar. 

Geinse Hof
Vandaag weer een bezoek aan de Geinse Hof in Nieuwegein, nu om met het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior een kerstconcert te geven.

Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior
De koormeester had zich wegens griep ziek gemeld en ik mocht hem vervangen. En dan gaat het natuurlijk direct fout. Vooraf niet de zaal gecontroleerd. De vleugel had aan de andere kant van de zaal moeten staan.
En aangezien deze vleugel niet op wielen stond, maar op stevige poten, was deze zelfs door vier sterke mannen van het koor niet van zijn plaats te krijgen.


Dus stond het koor aan de ene kant van de zaal en zat Marjan aan de andere kant van de zaal achter de vleugel. Van Michel mocht ze dan ook iets harder slaan dan normaal.


De zaal en de afstand tussen koor en begeleiding zorgde er voor dat het koor extra zijn best moest doen om er een mooi concert van te maken.De bewoners en bezoekers hebben genoten van ons concert en ook hier werd er goed meegezongen met de bekende Nederlandstalige kerstliederen.
Foto's gemaakt door Harry Awater. oud collega en vrijwilliger bij Geinse Hof.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten