dinsdag 5 juni 2012

Korpssportdag


Sport? Ja, alleen maar even kijken. Vanmorgen eerst de kleinkinderen naar school gebracht. Daarna was er een uurtje ruimte om even naar de korpssportdag te gaan kijken. Twee redenen, het is vlak bij, aan de andere kant van de A2 en mijn huidige cheffin rent mee over het veld.

Thomas, Kim, Saskia
De korpssportdag werd gehouden in Paperdome, een erg groot sportcomplex in Leidsche Rijn. Toevallig stonden de collega’s van de afdeling communicatie op het eerste veld klaar voor hun eerste spelletje. Een reusachtig hoekvormig opblaaskussen. De truc om zo hard mogelijk tegen het kussen op te lopen, zodat het omvalt. Vervolgens een herhaling van zetten van de andere kant. Binnen een vast tijdslimiet zoveel mogelijk heen en weer rennen. Een aardige krachtinspanning. Ja, ik heb ook een keer heen en weer gerend, maar daarmee werd deze wedstrijd niet gewonnen.
Verderop was men bezig met een stukje techniek en kracht. Wel aardig om te zien dat er meer mogelijkheden zijn om je doel te bereiken.
Maar er werd ook echt gesport, onder andere een wedstrijdje volleybal. Er was nog veel meer te doen, maar aangezien de kleinkinderen weer op tijd van school gehaald moesten worden, alleen nog even binnen gelopen bij de workshop trommelen. Jammer dat  ik niet langer kon blijven, het was gezellig en veel collega's weer eens ontmoet en de hand geschud.Overigens in tegenstelling tot gisteren, was het vandaag een droge en soms zelfs zonnige dag.

Het werk gaat door, ook tijdens sporten

Korpsleiding actief aanwezig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten