woensdag 6 juni 2012

Bobo's in de natuur

2e van links wethouder Verkroost
Dat heb ik weer. Heeft het de hele dag geregend en is het dan eindelijk even droog en ga ik de natuur in, barst het van de Bobo’s.

Vanmorgen bij Joop geweest en die wist mij te vertellen dat er achter de Haarrijnseplas mooie gekleurde eendjes zwommen. Geen vogelaar, dus hij wist niet te vertellen welke soort.

Zoals ik al vermeldde. Het was in de namiddag droog. Lekker even naar buiten en kijken of ik de eendjes kon vinden.


Staan er aan het begin van het fietspad al vlaggen en halverwege het fietspad zie ik een grote tent en gaande weg komen daar steeds meer Bobo’s op kleine elektrische fietsen aan.

Boomvalk
Torenvalk
Blijkt dat het recreatiegebied Wielervelt, tegen de Haarrijnseplas vandaag toevallig officieel opgeleverd te zijn. Gelukkig bleven ze voorlopig bij de drankjes en hapjes staan en kon ik verderop genieten van de Buizerds, Boomvalkjes en de Torenvalk. Wel hoog in de lucht, maar toch prachtig om na te kijken.

Enige tijd later kwam ik dan toch de Bobo’s weer tegen rondtoerend op hun fietsjes. Lopen is wel erg veel gevraagd van de heren en dames.
Koolmees
Ik ben benieuwd of ze iets gezien hebben van de natuur. Zeker hebben ze het Koolmeesje gemist, dat vlak bij de tenten in een boom zat te roepen.
Overigens, Joop, ik heb die gekleurde eendjes niet meer gezien.

2 opmerkingen:

  1. Je Koolmeesje is prachtig!
    groet,
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zingt het koolmeesje of roept hij: ga weg vogelaar, dit is mijn terrein. Mooi beessie. Lida

    BeantwoordenVerwijderen