vrijdag 26 oktober 2012

Politiekoor zingt in Tiel

Zorgcentrum Walstede te Tiel
Vanmiddag vrijdag 26 oktober 2012 een concert gegeven met het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior in het zorgcentrum Walstede te Tiel. Een op dit moment moeilijk bereikbaar gebouw in verband met de werkzaamheden voor de deur. Maar toch 23 zangers wisten de weg te vinden naar Walstede.

De zaal zat vol, met zoals gebruikelijk, meer vrouwen dan mannen. Voor aanvang van het concert eerst even inzingen. Soms is de ruimte wat beperkt, maar goed het is maar om de stemmen los te maken.

Inzingen
Natuurlijk had ik liever een koor-foto geplaatst van het optreden, maar ja zingen en fotograferen gaat zo moeilijk samen.

Nadat het politiekoor zich had opgesteld in de zaal vroeg een oudere mevrouw, die op de eerste rij zat, wat wij eigenlijk kwamen doen.


Michel
Excelsior had een mooi programma, dat aan elkaar gepraat werd door Henk Wilkens. Een aantal toehoorders kenden enkele liederen en zongen die ook zachtjes mee.
Marjan
De meezinger op dit moment is “Adieu, mein kleine Gardeoffizier” die vrijwel iedereen kent en meezingt.
Dit keer een geweldige piano en Marjan wist daar wel raad mee en zette met haar (tussen)spel Michel op het verkeerde been.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten