woensdag 17 oktober 2012

Doodlopend

Hruba Skala

Doodlopend  17-10-12 Tsjechie De zon komt op als ik naar buiten ga voor mijn ochtend wandeling. Het wordt een mooie stralende dag. De temperatuur laat wel wat te wensen over, het komt niet boven de 10 graden. Het is nog stil op straat. Trouwens over het algemeen is het hier vrij stil. Er lopen geen grote snelwegen en als er al lawaai is, is dat van een zaagmachine in de bossen.

De eerste opdracht een afspraak voor twaalf uur. Willem had een mooie route uitgezet, maar die liep letterlijk dood op een tijdelijke doodlopende weg. Een weg die we wel nodig hadden om de overkant van een riviertje te bereiken. Dus een flink stuk omrijden, maar nog wel op tijd.

Daarna richting Hruba Skala. Een mooi  gebied boven op een berg,  wandelend tussen de bergen en rotsen. Langs de kant diverse rode paddenstoelen. Andere paddenstoelen zijn er niet te vinden. Wel lopen er redelijk veel mensen in het bos met mandjes, opzoek naar eetbare paddenstoelen. Overigens liep ook hier de wandeling vast doordat een pad tussen de rotsen door was afgesloten. Maar via een omweg kwamen we uiteindelijk op hetzelfde punt uit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 opmerking:

  1. Wat hebben jullie toch een paar mooie dagen gehad in een schitterende omgeving. Vooral foto 3 vind ik erg mooi.
    groet,
    maria

    BeantwoordenVerwijderen