zaterdag 7 juni 2014

Hawai ??

Laat de zon maar komen
Een teamdag van de politie Utrecht West ( Leidsche Rijn), van de Eenheid Midden Nederland, van de Nationale Politie. Thema dit jaar “Hawai”. Verdere informatie niet aanwezig.
Het weer werkte even niet mee, bij het vertrek vanuit Leidsche Rijn regende het flink. Maar bij aankomst in Leimuiden was het inmiddels droog en kon iedereen aan boord. Op het water een frisse wind en tot slot aan het eind van de middag zelfs nog een zonnetje.
Niet iedereen was gekleed op een fris buitengebeuren. Bas spande de kroon met zijn outfit. Wel knap dat hij het de hele dag zo heeft volgehouden.
Bruine Kiekendief
Een groot gedeelte van de middag speelde zich af op een veldje midden in de Westeinderplassen. Een drankje, een praatje, een dolletje, een spelletje en afgesloten met een voortreffelijke  BBQ.
Met veel plezier heb ik zelf op Utrecht West gewerkt en op de vraag of ik mee wilde gaan om foto’s te maken hoefde ik niet lang na te denken. Utrecht West, leuke collega’s en een fijne sfeer.

Als vogelaar pakken we een Bruine Kiekendief even mee.

Een kleine selectie van de dag. De overige foto’s volgen op DVD richting Utrecht West. Klik op de foto voor een groter formaat.

Vandaag rijden collega's van 'buiten' in de wijk

Even schuilen voor de regen

Reisleidster

de boot

de kaptein  moest ook op de foto


We rijden op de Westeinderplassen

nog een beetje veel wind


veel water

gezellig

voor  vandaag de teamleidingzaklopen

een soort voetbal

leuk om te zien

en nu?


werk gaat door

bal te water, even bootje lenen


kleurrijk


smakelijk


genieten van de avondzon

het werd laat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten