donderdag 13 december 2018

Verstoppertje

Het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior met dirigent Michel de Valk

Donderdag 13 december 2018 ons vierde kerstconcert in Huize De Marke-De Meenthoek te  Huizen. Acht jaar geleden waren we ook te gast in Huizen.
Toen viel Huizen nog buiten het werkgebied van de politie regio Utrecht en gingen we dus een grens over.
Nu met de politie eenheid Midden Nederland, ligt Huizen midden in ons werkgebied. Niet dat Huizen is verplaatst, maar het gebied van de politie Midden Nederland is vele malen groter geworden en reikt van Veenendaal tot op Urk.

Links, verstopt Marjan Fey
Een mooi huis, Huize De Marke-De Meenthoek. Een flink restaurant, omgebouwd tot “concert” zaal, maar voor een kooroptreden niet helemaal logisch ingericht tijdens de Kerst.
Een goed bezette zaal, met in het midden een opgetuigde kerstboom, waardoor er een beperkte ruimte overbleef voor het koor, pianiste en dirigent.

Ergens achter een pilaar, met nog net even zicht op de dirigent Michel de Valk, zat Marjan Fey achter de vleugel.
Gelukkig hadden de zangers zicht op Michel, maar voor de bewoners was hij regelmatig buiten beeld, verstopt achter de kerstboom.


Ondanks dat een aantal zangers, door ziekte niet aanwezig konden zijn, waren alle stemmen toch in gelijke mate aanwezig en werd het toch een mooi concert, waarbij er door de aanwezige volop werd  meegezongen.

Bert de solist en presentator van het koor
Bert was dit keer zowel de presentator, als de solist van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior.Klik op een foto voor een grotere weergave.
De lightbox (fotostrip) werkt alleen met de browser FIREFOX.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten