zaterdag 22 december 2018

kerstconcert 2018

Zorgcentrum Rosendael

Voor het laatste (achtste) kerstconcert van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior in 2018, verzamelen de zangers zich in Zorgcentrum Rosendael.
De koffie staat klaar en er is voldoende ruimte voor de zangers om zich in het uniform te hijsen en de stemmen los te maken.


Ondertussen worden de bewoners met behulp van vrijwilligers en personeel naar binnen gebracht of gereden. Ook hier veel mensen, die wat, of veel hulp nodig hebben.
De piano wordt nog even vervangen door een schitterende vleugel, die toevallig ook in het gebouw aanwezig is.


Voor de laatste keer dit jaar starten we met het “Komt allen te samen” , aansluitend de presentatie van het Utrechts Politie Mannenkoor, door Bert Landman.


Jacqueline Mook vertelt tussen de liederen door het Kerstverhaal. En ook in deze keer verliest de fluit bij iedere gebeurtenis een toon, maar aan het eind van het verhaal klinken alle tonen toch weer zuiver.
Zoals natuurlijk ook bij het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior, de (meeste) tonen zuiver klinken.


Er werd goed meegezongen met de “traditionele” kerstliederen.
Bij een klassieker zag ik toch bij iemand enkele tranen tevoorschijn komen.


Excelsior was met een mooi koor aanwezig en natuurlijk stond onze dirigent Michel de Valk voor de mannen en zat Marjan Feij achter de vleugel, Ruud Boers was onze solist, Hen Evers de koormeester, Bert Landman de presentator en Koos Moroz maakte de foto's.
Het verhaal werd verteld door de activiteiten co√∂rdinator  Jacqueline Mook.
De zangers kunnen nu gaan genieten van hun eigen kerstviering, op enkele zangers na die ook in andere koren hun stem laten horen.Klik op een foto voor een grotere weergave. 
De lightbox (fotostrip) werkt alleen met de browser FIREFOX.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten