zaterdag 15 maart 2014

Een paar centimeter te laag.

Werkendam
Vandaag verhuisde mijn schoonzus naar haar prachtige nieuwe onderkomen in het hartje van Werkendam. Behalve de kinderen was ook Theo met aanhangwagen van de partij om de grote stukken over te brengen.

oud
Onder het appartement een mooie eigen parkeergarage, ideaal voor de verhuizing. Zo vanuit de auto de lift in. Maar ja, dan moet de garage wel hoog genoeg zijn voor de aanhanger en laat die nu net iets te laag zijn. Gelukkig op tijd ontdekt. En niet zoals een viaduct in Utrecht, waar menig student de bovenkant van een busje er af gereden heeft. Dus gewoon via de hoofdingang naar de lift.


te laag, of te hoog
Nu was er al flink wat werk verzet en was rond de middag alles over. De rest was een kwestie van wat kasten en zo in elkaar zetten en diverse dingen ophangen. De eerste mail is al vanuit de nieuwe woonomgeving verzonden vanaf het hoogste appartement boven de Hema. Mooi uitzicht over de daken richting de rivier.

nieuw
de bovenste verdieping.

1 opmerking:

  1. Een verhuisdag uit het boekje, en voor vertrek om 17.30 uur hingen zelfs de schilderijen aan de muur. Morgen komt er alweer een klusser om het helemaal af te maken, dus we zijn lekker opgeschoten.
    Huib en Theo, nog bedankt voor de onbetaalbare hulp!
    Lieve groet, Dick en Irene

    BeantwoordenVerwijderen