zaterdag 29 september 2012

Huize Rosendael


Vanmiddag 29 september 2012 gaf het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior een concert in het Zorgcentrum Rosendael te Utrecht.
Inzingen
Excelsior was met een mooi koor van 24 zangers aanwezig en trad tweemaal een half uur op. In de zaal zo’n 60 tot 70 toehoorders, voornamelijk ouderen en hun familie. Ze genoten van het optreden van het koor en vooral de oude bekende liederen vond men prachtig. En ook bij de ouderen die geestelijk ver weg waren zag je een blik van herkenning en werd er zelfs soms zachtjes meegezongen. Daar doe je het dan ook voor.

Reina werd vandaag 80 jaar en vierde dit met haar familie in een andere zaal. Maar. Zo vertelde de activiteiten co√∂rdinator, Riena houdt van mannenkoren. Dus in de pauze op naar Reina om haar ook nog even feestelijk toe te zingen met het ‘Lang zal ze leven’ en ‘Als ik boven op de Dom sta’.

Op weg naar de uitgang werd ik aangesproken door een oudere dame, die vertelde, dat ze het politiekoor wel leuk vond, maar dat ze liever haar portemonnee terug had, die vorige week gestolen was.
Tijdens het inzingen nog enkele foto's gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten