zaterdag 18 januari 2020

Het is oranje

Hugo

Kom je in het veld in het gebied van Haarzuilens oranje helmen tegen, dan bestaat de kans dat het om een groep vrijwilligers gaat van Natuurmonumenten.
Veiligheid boven alles, dus op pad met schoenen of laarzen met stalen neuzen, handschoenen en de oranje helm met eventueel gehoorbeschermers.


Zo ook deze zaterdag, waar op verschillende plaatsen rond Haarzuilens de vrijwilligers weer actief waren. Voornamelijk met het knotten van wilgen.


Zie je ergens wilgentakken liggen, bijvoorbeeld langs het fietspad of het Haarpad, dan hebben wij dat gedaan. Lekker bezig in de natuur.

overleg oud - nieuw
Vandaag voor het eerst onder leiding van onze nieuwe boswachter, Hugo Kornegoor. Zijn dure titel is Coördinator Natuurbeheer.


Hugo heeft de plaats van Tim en Henk overgenomen. Tim was de vorige boswachter en Henk was onze vrijwilliger coördinator. Tim is richting de Marker Wadden vertrokken en Henk koos er voor om het wat rustig aan te gaan doen, maar blijft wel gewoon bij onze groep en daar zijn we blij mee.

Henk

2 opmerkingen:

 1. Jullie zijn weer heel goed bezig geweest!
  En gezondheid is een groot goed, dus iets rustiger aan!
  Groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. If you're attempting to lose weight then you have to jump on this brand new custom keto meal plan diet.

  To create this keto diet, certified nutritionists, personal trainers, and chefs joined together to develop keto meal plans that are efficient, painless, price-efficient, and delicious.

  From their first launch in early 2019, hundreds of people have already transformed their body and health with the benefits a smart keto meal plan diet can provide.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones given by the keto meal plan diet.

  BeantwoordenVerwijderen