zaterdag 1 juli 2017

Splendid Fairy-wren

Splendid Fairy-wren
Vanmorgen uitgeslapen, mocht ook wel na zo’n lange reis. Daarnaast is het ook nog even wennen aan de omschakeling in tijd.
De eerste actie was het wachten op de koffer, die ze gisteren in Singapore hadden laten staan. Keurig op de afgesproken tijd werd de koffer vandaag bezorgd.

Het is een bewolkte dag met soms een plens regen, maar toch tussen de buien door naar buiten. Ook hier geldt dezelfde spelregel als in Nederland, als je niet naar buiten gaat, zie je niets.
Zo ook hier. Al diverse vogelsoorten, die we tijdens eerdere vakanties gezien hebben in Australië, kom ik vandaag weer tegen. 

Singing Honeyeater

Australian Raven

Magpie-Lark
De mooiste soort van de dag is de Splendid Fairy-wren. Een prachtig blauw vogeltje, die mooi afsteek tegen zijn omgeving. De dag is weer geslaagd. Zeker als er later op de dag nog een White-faced Heron een aantal kikkers wist weg te werken. Iedere duik in het water leverde een kikker op. 

White-faced Heron
Was eigenlijk al te donker voor een foto, maar met een hoog ISO lukte het om dit feestje vast te leggen.


Maar ook bijtjes zijn leuk om op de foto te zetten. Mogen ook mee op de blog.

In avond overleg over de trip die we gaan maken naar de Kimberleys. Een hele tocht. Heen en terug zo’n 7000 kilometer. Veel rijden, veel zien, veel doen, veel beleven en heel veel foto’s maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten