vrijdag 10 februari 2012

Marjan is 34 mannen de baas

Marjan Fey
"Wat ben jij een tang van een wijf" zei een zanger spontaan en met een brede glimlach, tijdens de repetitie. Een compliment aan Marjan Fey, die vandaag de dubbelrol had van pianiste en dirigente.


Vol enthousiasme pakte Marjan vandaag het stokje over van Michel de Valk, die door omstandigheden verhinderd was, de repetitie te leiden.


Marjan liet merken dat ze de baas was van het koor en legde duidelijk haar stempel op de repetitie.


En ik kan niet anders zeggen dat er goed en nauwkeurig gerepeteerd werd. Marjan schuwde het niet om de mannen op hun fouten te wijzen en nam pas genoegen als het klonk zoals zij het hebben wilde. Articuleren, uitspraak, houding, volume. De puntjes werden even op de i gezet.

De 34 zangers, van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior, konden, ondanks haar terechte kritiek, het wel waarderen en waren naar afloop zeer tevreden over haar optreden. Goed om te weten dat we zo’n goede vervanger hebben.1 opmerking:

  1. Ja ja, een tang van een wijf.... Nee, nee, gewoon een dame die zegt waar het op staat. Gewoon goed MANagement, zeer goed! Jullie hebben zulke vrouwen maar al te hard nodig heren ;-).

    Groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen