woensdag 17 februari 2016

In het zonnetje

Patrijs
(klik op de foto voor een groter formaat)
Het is de laatste zonnige dag van de week. Nog even een middagje, samen met Maria de natuur in. Bij Kockengen zitten weer velduilen, maar pas aan het eind van de middag. Achteraf bleek dit ook te kloppen, maar die hebben we gemist. Wat we niet gemist hebben zijn een aantal leuke waarnemingen, waar later nog wel een blogje over volgt.Voor we naar huis rijden gaan we nog even langs de patrijsjes op het weilandje bij het nieuwe Antonius ziekenhuis in Leidsche Rijn. En als we ze kunnen vinden dan zouden ze zo maar lekker in het zonnetje kunnen zitten.
Na even zoeken vinden we de patrijsjes en met enig geluk laten ze zich goed op de foto zetten. Dan is het natuurlijk leuk om deze foto’s te delen op de blog.Achter ons rug probeert een aalscholver een enorme baars te verschalken.

aalscholver

2 opmerkingen:

  1. Wat zaten ze er nou lekker op hun gemak in het zonnetje hè! Echt gaaf om ze zo dichtbij te zien, en vanuit de auto hadden ze geen last van ons=ze aanwezigheid. De Aalscholver met mega-vis was ook erg leuk om te zien! Mooi vastgelegd!
    groetjes,
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen