donderdag 3 november 2011

Aan zee


Huisje Wynyard
Het boeltje vanmorgen weer bij elkaar gepakt voor de rit naar ons volgend huisje. De Possums  hebben ons vannacht aardig uit de slaap gehouden door over het dak te rennen van het huisje. Maar goed dat hoort er bij als je een huisje boekt in een natuurpark.


De laatste rit door de bergen. De weg was weer van ons alleen en dus gewoon rustig kunnen rijden, met al die bochten is hard rijden er eigenlijk toch niet bij. We gaan naar de kust op weg richting Ulverstone onze  thuisbasis.

Het was nog koud in de bergen bij Cradle Mountain. In de auto ging weer eens een tingeltje af. Dit keer was de melding dat het buiten beneden de 4 graden was. Dus uitkijken voor gladheid. Nu viel dat wel mee. Richting de kust liep de temperatuur op en met een zonnetje erbij was het zelfs lekker. Maar die dikke trui was toch wel een goed idee om die mee te nemen naar Tasmanië.

Uiteindelijk komen we uit bij de camping in Wynyard. Een mooi camping, met leuke huisjes en met zicht op zee.
Stilleven

Na het inboeken en uitpakken maar direct een flinke wandeling gemaakt langs de zee. Ik natuurlijk op zoek naar vogels en Riet hield zich meer bezig met stillevens langs de waterkant.
Maatje te groot voor de Pacific Gull

Wel leuk, een Pacific Gull (grote mantelmeeuw) probeerde een vis te verschalken. Wat hij ook probeerde, het lukte hem niet om de vis naar binnen te werken. Uiteindelijk hield hij het maar voor gezien.

Elly stuurde al een SMS-je waar we zaten. Ze miste de berichten op de Blog. Morgen zetten we alles op de Blog. Ik had wel meer internet mogelijkheden verwacht onderweg. Het was wel mogelijk, maar niet met de eigen computer. Gewoon lastig dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten