zondag 15 mei 2011

Zondagavondzang

Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior
Het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior verleende vanavond, 15 mei 2011, de medewerking aan een zondagavondzangdienst in de kerk aan het Dorpsplein in Vleuten.

Half zeven was het koor in de kerk aanwezig, om nog even gezamenlijk in te zingen en te wennen aan de kerk. Een mooie kerk, ideaal voor koormuziek en zeker voor een mannenkoor. Excelsior was goed vertegenwoordigd met 25 zangers en natuurlijk onder leiding van Michel de Valk en met begeleiding van Marjan Fey.
Wat ik persoonlijk jammer vond was dat de werkgroep Zondagavondzang vooral onbekende liederen had uitgekozen. Wel een mooi slotlied “Blijf mij nabij, wanneer het avond is
Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior
Excelsior had voor deze gelegenheid een aantal mooie liederen op het programma staan:
-        I’ll wish I’d given him more
-        I’m gonna walk
-        My Lord what a morning
-        Into my heart
-        Jacobs ladder
-        Amen
Het koor zong en keek goed naar de dirigent. Zelfs toen Michel even een coupletje oversloeg, ging het koor zo me hem mee, zodat het foutje onopgemerkt bleef.
Luister naar Excelsior vanuit de kerk in Vleuten
(I'm gonna walk & I'll wish I'd given him more)
Op verzoek, als toegift, nogmaals Jacobs ladder gezongen. Volgens de organisatie, hadden wij en niet de 3J’s naar het songfestival moeten gaan.
Overigens over de dirigent valt nog wel wat op te merken. Zoals afgesproken zaten de zangers keurig met de benen naast elkaar. Michel moest echter iedere keer een tik van Marjan krijgen om zijn benen recht naast elkaar te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten