vrijdag 22 juli 2011

170.001 reizigers

Schiphol
Vandaag was het voor Jenny de laatste dag bij ons in Nederland. Het was een leuke week, met tegen de verwachting in, mooi zonnig weer. We hebben aardig rondgetoerd en gewandeld rond Utrecht: Maarssen, de Vecht, Breukelen, Bunnik, Bilthoven, Kockengen. Dingen die voor ons normaal zijn, zijn voor de ‘buitenlander’ bijzonder, zoals de groene weilanden, de vele sloten, de prachtige bomen en de karakteristieke boerderijen en grote landhuizen.
Verwenen in de massa
Maar goed vandaag was het pakken geblazen, alles weer in de koffer en binnen het vastgestelde gewicht blijven en het lukte heel aardig. Op tijd naar Schiphol omdat er vandaag de grote uittocht was. Nog 170.000 reizigers gingen met het vliegtuig op weg. Van uitzwaaien kwam niet erg veel terecht, binnen de kortste keren was ze in de menigte verdwenen.

Nog een aardige toevalligheid. Haar dochter had voor haar verjaardag (vorige week) via Express Courier een kaart verstuurd. Kosten 50 dollar, maar ja dan verwacht je dat deze zeker wel binnen enkele dagen bezorgd zal worden. Niet dus, vlak voor het vertrek, vandaag dus, bezorgde TNT Expres post de kaart, nadat deze ACHT dagen onderweg geweest is. Via de normale post wordt een kaart uit AustraliĆ« na ongeveer vijf dagen bezorgd, kosten 1 dollar en 80 dollarcent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten