vrijdag 1 juli 2011

Excelsior op vakantie

Michel de Valk, gaat met zijn tijd mee, dirigeert vanaf de Ipad
De voorzitter deelt mee......
De laatste repetitie voor de vakantie van het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior. Iedereen was al wel een beetje in vakantiesferen, maar er werd tussen het kletsen en de grapjes, toch nog goed gezongen. Er waren zelfs 23 zangers aanwezig. Een unicum in de geschiedenis van het koor. Meestal eindigen we de laatste repetitie met een stuk of tien zangers.
Het politiekoor heeft goed gedraaid voor de zomervakantie.
- Een positieve financiƫle afsluiting van 2010, dankzij de sponsoring in het jubileumjaar
- Regelmatig optredens in de regio.
- Een mooi repertoire.
- Een hoge opkomst bij de repetities
- Vier nieuwe zangers. Ook dat is heel bijzonder.
 
Arlano
Bert
Bert Landman, heeft als tweede bas Excelsior. tijdens het Jubileumjaar, met zijn geweldige stem enige tijd ondersteund. Ging terug naar zijn eigenlijke koor, maar komt nu definitief, als zanger bij Excelsior.
Arlano Soplanit, kwam via zijn partner Lucien Gorgoz, die werkzaam is op Marco Polo met Excelsior in aanraking. Arlano heeft al eerder gezongen en komt ook als tweede bas het politiekoor versterken.
Cees
Cees van Oers, is weer terug op het nest. Cees heeft jaren bij het koor gezongen, is jaren weg geweest, maar is nu weer eerste bas bij Excelsior.

Gerard Corbran, kwam via Hen Evers bij Excelsior, is al wat langer actief bij de eerste bassen. heeft voorheen bij Fulco gezongen.

Kortom Het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior telt nu 34 zangers.
Kersen uit Cothen
Ter afsluiting van dit gedeelte van het seizoen, had Hans van Ede weer voor de kersen gezorgd. Alle zangers kregen en bakje overheerlijke grote kersen mee afkomstig uit de landwinkel en schenkerij De Kersenhut uit Cothen.
Henk van Hattem had de bakjes voorzien van een door hem ontworpen postzegel met de tekst “Is het nu al kers(t)?
19 augustus starten de zangers van Excelsior weer met repeteren. Is ook wel nodig. Het eerste concert na de vakantie is al op 22 augustus in Huize Haltna te Houten, direct gevolgd door een concert in Zeist op 24 augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten