dinsdag 18 december 2012

Te gast bij “Aan Tafel! ”

Radio M
Het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior was vandaag te gast bij Radio M in het programma “Aan Tafel! ” tussen 12.00 en 14.00 uur.

Al vroeg waren de eerste zangers aanwezig in het Mediacentrum in de Hengeveldstraat te Utrecht, waar het koor werd opgevangen door Nathalie Swinkels, die de organisatie in handen had.
Liesbeth de Moor
Een heel nieuwe omgeving voor het politiekoor om te zingen en ook wel een beetje spannend. Een lijf optreden op radio M. Het koor werd tijdens het programma goed begeleid door Liesbeth de Moor, die de presentatie van het programma Aan Tafel! doet.

Inzingen
Vooraf was er voldoende tijd om nog even in te zingen en de geluidstechnici konden de microfoons plaatsen en afstellen.

Het regio-nieuws
Na het nieuws, regio-nieuws van 12.00 uur en natuurlijk de reclames daarna, zong het politiekoor als eerste nummer “ Still a Bach Christmas “. Vervolgens was er de mogelijkheid om het programma verder te volgen, of elders in het gebouw koffie te drinken en de lunch te gebruiken, om vervolgens ieder half uur een lied de ether in te slingeren. De overige liederen die het koor ten gehore bracht waren:  Lullaby carol,  The day that Christ was born, Leise rieselt der Schnee.
Aan het eind van het programma mocht Michel de Valk nog het een en ander vertellen over het politiekoor, hetgeen hij prima deed. Hans zal wel erg tevreden zijn over de reclame die Michel maakte voor het kerstconcert van morgen in Cothen.
Michel de Valk in gesprek met Liesbeth de Moor
Het Utrechts Politiekoor kan terug kijken op een bijzonder ervaring.
Via diverse kanten kwamen er zeer positieve reakties binnen over ons optreden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten