zaterdag 29 oktober 2011

Grijs

New Norfolk
Gisteren keken we  nog in de verte, maar vanmorgen vroeg is alles grijs, nat, winderig en koud en volgens de weerberichten blijft het zo komende dagen. Langzaam trekken de regenwolken op en krijgen we meer zicht. Dus maar een rustige dag. Boodschappen doen in de plaats New Norfolk zelf, zo’n 8 kilometer van ons huisje over een smal kronkelend weggetje door de bergen. New Norfolk is een aardige plaats met zelfs een grote Woolworths supermarkt. Gigantische supermarkt waar van alles te koop is. Nu speciaal gericht op allerlei producten voor Halloween.

Bos rond het huisje
Na de middag is het droog en gaan we toch voor een wandeling. Op het grote terrein is een route uitgezet door het bos. Een beetje klimmen en dalen. De vogels zingen hoog in de bomen en de Wallaby’s springen weg als ze ons aan horen komen. Aan het eind van de tocht een prachtig uitzicht over de omgeving. Ondanks de kou, toch mooi om te zien.


In de avond en nacht is het pikdonker buiten, (tijdens pijpje roken) maar met een lampje, net buiten het huisje toch een wallaby of wel Tasmanian  Pademelon weten te spotten.
Uitzicht
Regenwolken boven en op de bergen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten