donderdag 20 oktober 2011

Beloofd is beloofd D.U.(2)

In het zonnetje op het terras met zicht op zee
Voor de reis naar Tasmanië was er natuurlijk contact met Down Under. Elly beloofde ons dat we in het zonnetje op het terras konden zitten met een pijpje en wat drinken.

Klopt precies. Het huis van Elly en John ligt in Ulverstone, Tasmanië, boven op een heuvel met uitzicht op de zee. ( Dat heb je met huizen die op een heuvel staan.) Het huis is 100 jaar oud en staat op een groot stuk land met prachtige grote bomen en veel verschillende soorten bloemen. De tuin is afgelopen jaren verwaarloosd en een aantal planten zijn uit hun jasje gegroeid, maar daarom niet minder mooi.

Het huis zelf heeft een statige uitstraling zowel van binnen als van buiten. Hoge kamers, brede gang en een eigen karakter. Buiten is het een statig huis, dat door zijn locatie op de heuvel een markante plaats in neemt binnen de wijk van Ulverstone. Wel makkelijk voor ons omdat  het huis van verre al zichtbaar is.
Vandaag was het weer een prachtige dag met veel zon, eind van de middag kwamen de wolken binnendrijven en mogelijk komt er wat regen.
Yolande opgehaald van het vliegveld(je) en daarna naar de chocoladefabriek voor appeltaart met warme chocolade en vervolgens een bezoek aan het streekmuseum van Ulverstone
Galah
In ieder geval vandaag flink genoten van het mooie weer en een stevige wandeling gemaakt langs de kust en natuurlijk een flink aantal foto’s gemaakt. Al een mooi aantal verschillende vogels op de kiek gezet. Lida voor jou speciaal ook dit keer weer een vogeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten