vrijdag 13 september 2013

Rood en wit

Haarzuilens
12 september 2013 de jaarlijkse teamdag van het district Utrecht West, of hoe een district dan ook mag heten in de nieuwe politie organisatie. Locatie dit keer kasteel De Haar, ofwel Haarzuilens. Vandaar de dresscode rood en wit, passend in de omgeving met veel rood-witte luiken.

Rood - Wit

Door de organisatie was ik benaderd om op deze dag foto’s te komen maken. En het is natuurlijk altijd gezellig om een dagje door te brengen, in een leuke omgeving, met je oud collega’s.

 
Om 14.00 uur vertrok de bus vanaf het districtsbureau Leidsche Rijn. Een mooi gezicht al die in vrolijke kleuren uitgedoste collega’s.

Een gastvrij ontvangst in het theehuis op het terrein, waar een drankje klaarstond en de dag geopend werd door Alfred Stoter, die de collega’s bedankte voor hun inzet in het afgelopen jaar en hen een plezierige dag toewenste.

Toezicht van de toren
In drie groepen ging het vervolgens naar de ingang van het Kasteel voor een rondleiding. De meeste collega’s hadden ondanks dat dit terrein tot hun werkgebied behoort, het kasteel nog nooit van binnen gezien.
 
Voordat het theehuis verruild werd voor een onderkomen in de voormalige stallen, werd er bij de ingang nog een flink aantal groepsfoto’s gemaakt.

 
Na de BBQ, een drankje en een praatje werd er, vooral door de dames, flink gedanst op zang en stevige discomuziek. Laat in de avond keerde de bus terug richting Utrecht West.

Met handicap toch aanwezig, dankzij Joop


UW


De snoeppot


Rood -wit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten