woensdag 24 april 2013

Ewoud Staete

 
Het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior trad vanmiddag op in Ewoud Staete te IJsselstein. Voor deze gelegenheid werd gebruik gemaakt van de kerkzaal, waar ongeveer zestig bewoners naar het koor kwamen luisteren. Een hoog rollator gehalte. Net zoals bij andere verzorgingstehuizen stond de gang vol geparkeerd met rollators.
Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior
 
Toen het koor op weg was naar de zaal, passeerde een oudere dame in rolstoel de zangers. Spontaan werd het lang zal ze leve ingezet. Nu was ze niet jarig, maar wel 100 jaar oud.
Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior
Het koor was met 26 zangers aanwezig en het was passen en meten om het hele koor op het podium te krijgen. Excelsior had een mooi en herkenbaar programma. Een aantal liederen werd dan ook vanuit de zaal zacht meegezongen.
Marjan Fey
De muziek werd aan elkaar gepraat door Bert Landman. Natuurlijk stond het koor onder leiding van Michel de Valk en begeleidde Marjan Fey het koor op de piano.
Michel de Valk
Michel is een echte sociaal media freak. Voor aanvang van het concert plaatste hij al een bericht met foto op Facebook. En het koor is inmiddels al aangewend dat hij geen muziek map meer heeft, maar gebruik maakt van de Ipad.
 
Excelsior kan terugkijken op een geslaagd concert.
 
Het koor heeft sinds begin 2013 een nieuwe stropdas. Kennelijk is Henk Wilkens hier niet zo tevreden over en verscheen in de stropdas van de Vrede van Utrecht.
Henk Wilkens
Foto’s in de zaal gemaakt door een gast van Ewoud Staete, die spontaan mijn camera pakte en begon te fotograferen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten