zaterdag 30 maart 2013

Kampioen

 
Eldenia E6M
Via Theo en Lida ontvingen van onze nicht Jenneke Rademaker de volgende mail:
Deze mail gaat over een voetbaltoernooi voor meiden op 30 maart a.s bij SV Houten. Onze Femke (bijna 12 jaar) speelt bij haar club Eldenia E6M met een leuk meidenteam in de jongenscompetitie en draaien daar heel goed mee (boven in de derde klasse). 
Op 30 maart spelen ze in Houten tussen 9.45 en 12.30 uur.
Dus voor alle (meiden)voetbal-geïnteresseerde familieleden die in de buurt wonen (en dat zijn er volgens mij heel wat) bij deze een tip! Wie weet zijn er nog voetballende familieleden als tegenstander? Voor meer info staat er vast eea op de website van SV Houten.


Warning up
Nu zijn we niet direct voetballiefhebbers, maar als achternichtje Femke helemaal uit Oosterbeek komt, om in mijn oude dorp Houten te voetballen, dan ga je gewoon even kijken.
Gerton
En het was de moeite waard !. Femke werd met haar ploegje meiden kampioen in hun klasse en wonnen alle partijen. Bij sommige wedstrijden was het aantal treffers zelfs niet bij te houden. Maar nog belangrijker, de meiden hadden er plezier in en ook de ouders, waaronder Jenneke en Gerton, genoten ondanks de kou en af en toe zelfs een sneeuwbuitje.
Femke komt ook naar de familiereunie in augustus, dan kan ze het opnemen tegen haar neefjes.


 
 
 
 
 
Femke
 
Femke en Jenneke
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten