woensdag 11 december 2019

Passend in het verhaal.

Tamarinde
Woensdag 11 december 2019 Huize Tamarinde Neckardreef 6, 3562 CN Utrecht
Het kerst verhaal gaat dit keer over een harpspeler, die erg gehecht is aan zijn vrouw, kinderen en zijn hondje.
Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior
Vanavond zongen wij in Tamarinde in Utrecht. Al weer ons derde kerstconcert, met de bekende kerstliederen en het kerstverhaal van de harpspeler.
Het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior bezoekt in deze periode al jaren huize Tamarinde. De bewoners kennen ons en wij kennen de bewoners.

solist Ruud Boers
Een bewoonster had vorig jaar een robot kat. Even over zijn kopje aaien en de kat begon te miauwen. En natuurlijk kreeg die kat ook tijdens het concert heel veel aaien over de kop.
Maar, dit jaar was de kat ingeruild voor een hondje zonder technische toestanden. Aaien kon wel, maar geen geblaf als gevolg.


Excelsior was met 21 zangers aanwezig. Jammer dat enkele zangers wegens ziekten niet aanwezig kunnen zijn tijdens de kerstconcerten reeks.
Ook de koormeester ligt met gebroken ribben in het ziekenhuis. Ruud Boers is gelukkig een goede vervanger van Hen en zet de zangers in het gelid.

Marjan Fey
Jammer dat we de oude zaal al een aantal jaren kwijt zijn en nu moeten zingen in de hal. Wel met een avond concert het voordeel dat er niet gelopen wordt door de hal.
Michel, ook onder een te lange broek horen zwarte sokken !!
En de chocolaatjes bewaar ik voor de eerste repetitie in het nieuwe jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten