dinsdag 13 mei 2014

Dylana ZES

Naar school
Kleine meisjes worden groter en nummer twee in de rij (het rijtje) van kleinkinderen is vandaag al weer ZES jaar oud geworden.

En aangezien het de opa en oma dag is vandaag, met een doos vol opgemaakte eierenkoeken (als eilandjes richting school. Toevallig mochten de ouders en dus ook de oma’s en opa’s een tien minuten in de klas blijven om het kroost bezig te zien met puzzelen lezen en spelen.
In de middag op de nieuwe fiets naar school. Nog een beetje groeien om echt met de voeten op de grond te kunnen, maar dat komt vanzelf wel.
Zoals gebruikelijk kreeg
Dylana vandaag ook haar zesde fotoalbum. (Klik op de fotoalbum om de inhoud te bekijken.) Een terugblik op het afgelopen jaar. Dit keer met wel erg veel zwemmen, maar ja goed leren zwemmen is ook wel belangrijk.

De kinderen mogen op hun verjaardag zelf weten wat of waar ze willen gaan eten. Dylana koos voor Vandaag een groot restaurant, waar voldoende keus is. Van chinees tot spareribs, pizza tot patat en alles wat er tussen zit. Zelf opscheppen en onbeperkt eten en genieten.

Leuk als je dan ook nog zelf koekjes kan bakken en er gekleurd wordt opgezet. En als je dan ook nog jarig bent krijg je natuurlijk de grootste ballon.

Dylana

Celina

Eleana

Dylana, koekjes bakken

Celina in kleur

Dylana in kleur

Dylana

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen