donderdag 24 oktober 2013

Herfst(en)vakantie.

Celina & Dylana
Het is herfstvakantie, 24 oktober, windstil en de zon schijnt volop (onderweg geeft een thermometer 20 graden aan). Prachtig weer om met de meiden, die twee nachtjes logeren, naar buiten te gaan.
Het bos is een mooie plaats om lekker te spelen en te rennen.We gaan naar de Lage Vuursche. Een prachtig bos afgewisseld met heidevelden. We zijn niet de enige die deze keuze maken. De parkeerplaats staat al vol met auto’s. Maar goed het is een groot gebied en we lopen elkaar niet in de weg. 
De meiden genieten van de natuur en rennen heuveltje op en heuveltje af. Zoeken naar paddenstoelen en gooien met bladeren. Gaan op zoek naar eikeltjes en beukennootjes. Jammer  in het bos staan geen kastanjebomen. Dus die moeten we morgen ergens anders gaan zoeken.


De koeien lopen in de vrije natuur. Om ze toch nog op een plek te houden liggen er wildroosters. Dylana liet oma schrikken door er met de schoen tussendoor te schieten. Gelukkig zonder ernstige gevolgen.

Na een lange wandeling en nog even een balletje schoppen en gooien, op het grasveld, moe naar huis. De dag afgesloten met een warme douche en een heerlijke pizza op.
(het verhaaltje samen getypt met Celina)

 

1 opmerking:

  1. Hier komt de fotograaf toch wel weer echt boven hoor! Prachtige natuurfoto's en super shots van deze 2 kleindochters. groet, Maria

    BeantwoordenVerwijderen