zondag 30 september 2012

Het A-Diploma

Celina
Zaterdagmiddag was het feest in het zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen. Na vele zaterdagochtenden zwemmen, mocht Celina nu afzwemmen voor het A-Diploma, samen met nog 37 andere kinderen.


Klaar voor de sprong
Een heus echt gebeuren, zelfs met een officiële afgevaardigde van de Zwembond, maar ook een feestelijke happening met ouders, broertjes en zussen en opa’s en oma’s en ooms en tantes en vlaggetjes, hangend boven het water. Een overvol zwembad. 
In het vage verleden heb ik ooit nog eens een zwemdiploma gehaald, maar volgens mij hield dat niet meer in dan een stuk schoolslag zwemmen, water trappelen en een stukje op je rug zwemmen en nog een bandje met kleren aan. Tegenwoordig is dat anders. Wat moeten die kinderen veel doen om dat diploma te halen. Met kleren aan een hele baan schoolslag en rugslag, onder water zwemmen, watertrappelen, rug crawl en borst crawl. Kortom een uur bezig voordat mooie diploma.Celina is een waterrat en geniet van het water en het was een plezier om naar te kijken en behalve opa, keken ook oma en opa en oma De Graaf, ome Leendert, papa en mama, Dylana en ome Edwin en tante Annemarie en nichtje Julia en neefje Dennis toe.

overleg

Na overleg tussen de badmeesters en de afgevaardigde van de Zwemband kregen alle zwemmertjes hun welverdiende A-Diploma. Iedereen trots en vooral Celina met haar diploma.
Trotse familie met diploma en medaille
Natuurlijk cadeautjes en koffie met gebak thuis.


Opa en oma De Graaf, Dylana en Leendert
Julia
Dennis

1 opmerking:

  1. Leuk hoor dat jullie zo genieten van de kleinkinderen (en zij van jullie). Die momenten van het afzwemmen staan mij ook nog goed bij, met z'n allen zwetend de kinders aanmoedigen in een overvol en (te) heet zwembad.
    Een felicitatie voor CelinA!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen