zondag 8 mei 2011

Moederdag

Oma met Celina, Julia, Dylana
Moederdag of oma dag? De tweede zondag in mei is het Moederdag. Natuurlijk wordt die eerst thuis bij de kinderen gehouden. Zowel Marjolein als Annemarie zijn zelf moeder.
De middag is voor moeder ofwel oma. Annemarie en Edwin waren er al vroeg in de middag, zodat Julia nog een slaapje kon doen bij oma.
Matthijs, Marjolein en kinderen kwamen wat later in de middag.


Met dit mooie weer de hele middag in de tuin gezeten en de kinderen lekker laten spelen. De honden zagen ons niet meer zitten nu de baas en het bazinnetje er weer waren. Overigens wel lekker rustig nu ze weer weg zijn.

Celina zat vol verhalen van de afgelopen vakantie week in Italiƫ. Ze had zelfs in Zwitserland in de sneeuw gelopen en had veel gezwommen. Maar niet met zonder zwembandjes, zoals ze zei, ofwel met zwembandjes.
Met z’n allen gegeten, opa mocht voor de patatjes zorgen, een ijsje toe en vervolgens de meute weer naar huis. Morgen moet er weer gewerkt worden en moet Celina weer naar school.

Celina is gek op dieren en nergens bang voor. Een sport is het altijd al om slakken te zoeken in de tuin en deze over je hand te laten lopen.

Vandaag liep er toevallig een pad in de tuin. Celina pakte het dier zo op om het aan iedereen te laten zien.

Maar toen de pad een waterstraaltje produceerde was het wel even te veel en werd deze snel weer in de tuin teruggezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen