zondag 1 mei 2011

Fotoalbum Dylana

Dylana
13 mei 2011 viert Dylana haar 3e verjaardag. Dus krijgt ze deze maand haar 3e fotoalbum. Opa is er vandaag weer druk mee geweest om het fotoboek samen te stellen en te versturen naar de Hema, om het op tijd te ontvangen.

Een aardig klusje om te doen. Alle foto’s van de 3 kleinkinderen zijn bij elkaar opgeborgen in 1 directory. Maar wel onderverdeeld op jaar 2010 – 2011, vervolgens op maand en daarna weer op datum. Kortom het is een kwestie van jaar, naar maand, naar datum doorkijken en de juiste foto’s selecteren. In totaal een dikke 4000 foto’s bekijken.

Na de selectie per pagina de foto’s sorteren, uitlijnen, vergroten of verkleinen, randje of geen randje en achtergrond kleur of foto. De kunst om de pagina’s zo rustig mogelijk te houden en natuurlijk de zorg voor een nette lay-out.

Maar goed het is weer gelukt en nu wachten op de bezorging. Dit keer, om de een of andere reden niet de mogelijkheid aangeboden gekregen om de album ook digitaal te ontvangen. Jammer anders had ik het zeker op de Blog gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen